Romana English
Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc organizează cea de-a cincea ediţie a Galei Premiilor Gopo. Realizat cu sprijinul Babel Communications şi Centrul Naţional al Cinematografiei, acest eveniment anual premiază valorile cinematografiei româneşti actuale.


24 martie 2010

Duster aduce vedetele de la Gala Premiilor Gopo pe covorul roşuDuster rulează în premieră mondială pe şosele luni 29 martie, cu ocazia Galei Premiilor Gopo, care va avea loc la Palatul Parlamentului. Un 4x4 veritabil pentru a 4-a Gală a Premiilor Industriei de Film din România.

 

Duster, cel mai recent model din gama Dacia, îşi face apariţia pentru prima oară pe şosele, în seara zilei de luni, 29 martie 2010, pentru a aduce la covorul roşu de la Palatul Parlamentului cei mai importanţi invitaţi ai celei de-a patra ediţii a Galei Premiilor Gopo – Premiile Industriei de film din România.

 

Dacia este, pentru al treilea an consecutiv, unul dintre cei mai importanţi susţinători ai Galei Premiilor Gopo. În acest an, Dacia pune la dispoziţia celui mai prestigios eveniment dedicat cinematografiei autohtone o flotă de 8 vehicule Duster. Personalităţi din lumea filmului românesc, actori, producători şi regizori, vor fi primii pasageri transportaţi în acest 4x4 robust şi spaţios.

 

Gala Premiilor Gopo, la care sunt aşteptaţi 800 de invitaţi, va fi transmisă în direct de TVR1 de la Palatul Parlamentului – Sala Unirii, luni, 29 martie, începând cu ora 21:10. Sosirea maşinilor Duster la covorul roşu va putea fi urmărită live online începând cu ora 19:30, accesând site-urile www.premiilegopo.ro sau www.tvr.ro. Fragmente din Gală vor putea fi urmărite pe ecranele Cocor Media Channel, care vor prelua live, pe tot parcursul serii, momente importante care vor ajunge în faţa bucureştenilor aflaţi pe una dintre arterele principale ale Capitalei. Radio România Cultural va prelua de asemenea în transmisiune directă Gala Premiilor Gopo, începând cu ora 21:00.

 

Asocierea pentru al treilea an consecutiv dintre Gala Premiilor Gopo şi automobilul naţional este naturală, întrucât Dacia încurajează filmul românesc.

 

Suntem mândri că Gala Premiilor Gopo – Premiile Industriei de Film din România are Dacia, primul brand românesc, ca partener principal. În 2008 am mers cu Logan, în 2009 cu Sandero, în 2010 cu Duster. Un 4x4 veritabil pentru a 4-a ediţie a Galei. Ne bucurăm să ne plimbăm oaspeţii cu maşini Dacia, aşa cum la Festivalul de la Cannes se întâmplă cu Renault. Premiem valorile industriei de film din ţara noastră, care au mult succes şi în străinătate, în parteneriat cu o valoare certă a industriei şi exporturilor româneşti, Dacia.”

 

Tudor Giurgiu,

Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR)

 

Cea de-a patra ediţie a Galei Premiilor Gopo - Premiile Industriei de Film din România - va avea loc pe 29 martie 2010 la Palatul Parlamentului - Sala Unirii si este organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc (APFR), cu sprijinul Babel Communications, al Ministerului Culturii şi Cultelor şi al Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC).

 

Co-producător: TVR 1

 

Maşina oficială a Galei Premiilor Gopo 2010 este Dacia Duster.

 

Sponsori: Dacia, Ursus, Teacher’s, Murfatlar Vinul, Santal, ING Bank, Marriott

 

Susţinut de: Cocor Media Channel, Adevărul, OK!, Cărtureşti, Ambasada Franţei, Institutul Francez din Bucureşti, Delegaţia Wallonie-Bruxelles

 

Parteneri media: Radio România Cultural, 24FUN, Academia Caţavencu, Tabu, Revista HBO, Observator Cultural, Cinemagia, Realitatea.net, Hboclub.ro, Hotnews.ro, Metropotam.ro, Stiletto.ro, Radio Romania Internaţional, Radio Bucureşti, Newins mobile, CMP, Tarom Insight

 

Live online prin: evenimentelive.ro